Elpen

Sterrenmama's - Nowe

Heb jij recent of minder recent je baby’tje verloren in je zwangerschap of tijdens zijn/haar eerste levensjaar? Wil je hier graag zowel individueel als in groep tijd en ruimte voor maken? Omdat je voelt dat je soms vastzit of omdat je de behoefte hebt om af en toe nog eens exclusief tijd te maken voor je sterrenkindje? Of misschien wel om een nog heel andere reden. We kiezen voor een groepsaanbod plus twee individuele sessies omdat we weten dat rouw zowel uniek als universeel is. Iedereen rouwt op zijn eigen unieke manier en daarom integreren we ook een individueel contact. Als groepslid kan je elkaar steunen, spiegelen, beluisteren, ... en daar kan je ook erkenning en herkenning uithalen. We starten met een individueel kennismakingsgesprek, waarbij we jou over jouw verlies laten vertellen. Er wordt een inschatting gemaakt of jouw verhaal het best begeleid wordt in het groepsaanbod of individuele therapie voor jou toch meer aangewezen lijkt. Deze inschatting gebeurt telkens vanuit deskundigheid en met de grootste zorg voor jou en zal authentiek met jou gecommuniceerd worden. Vervolgens komen we gedurende zeven sessies in een kleine groep samen. Iedereen krijgt gedurende het traject de gelegenheid tot een rouwmassage, want het lichaam rouwt mee. Tijdens de sessies baseren we ons op recente rouwtheorieën en we geven jullie hier ook wat uitleg over. We gebruiken verschillende technieken die erg toegankelijk en laagdrempelig zijn (schrijven, gesprek, foto’s, muziek, stukje film, boeken, creatieve technieken, lichaamsgerichte oefeningen, we staan ook stil bij wereldlichtjesdag en hoe om te gaan met rouw aan de feesttafel ...) Door emoties, vragen, gedachten en gedragingen van anderen te horen en stil te staan bij wat dit voor jou betekent, geef je jouw verliesverhaal bestaansrecht en erkenning. Heb je na het lezen van dit aanbod het gevoel dat dit iets kan betekenen voor jou?

Meld je dan aan via www.groepspraktijkdepuzzel.be 

 

Procedure: kennismakingsgesprek met daarna advies voor groepstherapie of individuele therapie, tenzij je al gekend bent bij één van de therapeuten.

 

Groepsgrootte: min 5 - max 8 mama’s

 

Periode: we komen samen op maandagochtenden van 9u tot 11u op 4/12/23 en 18/12/23 en in 2024 op 8/1, 15/1, 29/1, 19/2 en 11/3.

 

Locatie: Groepspraktijk De Puzzel, Vedastusstraat 48 in Jabbeke.

 

Prijs: het volledige aanbod kost 100€. Dit kan omdat het intakegesprek en de groepsgesprekken binnen de conventie kunnen aangeboden worden en één groepssessie dan slechts 2,5€ kost. De individuele sessie valt niet binnen de conventie en kost 69€. We willen deze toch opnemen in ons aanbod omdat we achter onze multidisciplinaire aanpak en visie staan.

Meer info? Contacteer dan Griet Gobyn of Barbara Vanelslander of stuur een mailtje naar info@groepspraktijkdepuzzel.be.

Leeftijdsklasse
23j en ouder
Betaling
Partner
Nowe

Mijn gegevens

Groepspraktijk De Puzzel
Vedastusstraat 48
8490 Jabbeke
info@groepspraktijkdepuzzel.be
www.groepspraktijkdepuzzel.be 
© 2024 - elpen.be