Elpen

Hier kan je een terugbetaalde
psycholoog/orthopedagoog vinden

Het verleden voorbij

Deze reeks is bedoeld voor wie negatieve ervaringen heeft opgedaan of een moeilijke jeugd heeft gehad. Je worstelt met de gevolgen hiervan en hebt moeite om dit achter je te laten:

  • Je bent schichtig, teruggetrokken, prikkelbaar, opvliegend, …
  • Je hebt te kampen met nachtmerries, flashbacks, herbelevingen
  • Je kan je moeilijk concentreren
  • Je ervaart weinig levensvreugde, je voelt je zinloos, betekenisloos

Meer informatie

 

Wat houdt het in?

In een reeks van 12 sessies helpen we je op weg om deze moeilijke ervaringen en de gevolgen ervan achter je te kunnen laten. Niet door ze weg te duwen, maar door ze aan te pakken. Er wordt dan ook gevraagd aan alle deelnemers om iets van hun eigen verhaal met de groep te delen. Je hoeft niet jouw volledige verhaal te delen, maar wel bereid zijn iets van inkijk in jezelf en jouw leven te geven.

Wanneer?

De twaalf sessies gaan door op volgende woensdagen: 19 juni, 26 juni, 3 juli, 10 juli, 21 augustus, 28 augustus, 4 september, 11 september, 18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober


Door wie?

Deze reeks wordt georganiseerd door:

  • Michael Naessens, klinisch psycholoog, 0497/50.45.13 info@michaelnaessens.be
  • Carol Rosseel, klinisch psycholoog 056/23.00.23 -  carol.rosseel@cggml.be

 

Aanmelding en kostprijs?

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen dan neem je contact op met Michael Naessens / Carol Rosseel voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek schrijf je je in voor de volledige reeks (12 sessies). De kostprijs bedraagt 30 euro voor de volledige reeks.